Acasa

Articole si comunicate de presa

Ana Pan deschide a saptea franciza, in centrul Capitalei
Investitia in lansarea celei mai recente francize Ana Pan a fost de 35.000 de euro
Lantul de magazine cu produse de cofetarie, patiserie si panificatie Ana Pan deschide cea de-a saptea unitate in franciza, in centrul Bucurestiului, cu o investitie in lansare de 35.000 de euro, se arata in comunicatul remis. Amenajarea unitatii de 80 de metri patrati a costat 5.000 de euro, iar utilarea sa 25.000 de euro, a declarat Mariana Lepus, director Dezvoltare Franciza Ana Pan. Taxa de intrare in sistem a fost de 5.000 de euro, primii zece francizati beneficiind de o reducere de 50% la aceasta taxa.
Ana Pan se va concentra in continuare pe activitatea de productie, vizand extinderea retelei de franciza, inclusiv prin trecerea in sistem de franciza a unitatilor proprii, potrivit lui Lepus.
"In acest moment, suntem in discutii pentru deschiderea de noi magazine Ana Pan in franciza, in orasele Ploiesti, Targoviste si Bucuresti", a declarat Lepus.
In prezent, reteaua Ana Pan numara 19 magazine proprii si sapte in franciza, in orasele Bucuresti, Otopeni, Chitila, Pitesti si Constanta.

Elvila vrea sa deschida francize in 50 de orase din tara
Compania locala producatoare de mobila Elvila, detinuta de omul de afaceri Viorel Catarama, intentioneaza sa deschida magazine noi, operate in sistem de franciza, in aproximativ 50 de orase din Romania, potrivit unui comunicat. Contractul de franciza va avea o durata de un an, fara a se solicita taxa de intrare sau redevente.
Producatorul de mobila acorda noului partener in franciza atat asistenta la amenajarea spatiului, training in vanzari, consultanta in marketing si management, diferite programe de instruire pentru angajatii francizatului, nu doar in vanzari.
Orasele unde compania planifica deschiderea, anul acesta, de magazine in sistem de franciza se numara Arad, Timisoara, Lugoj, Calafat, Bistrita, Dej, Sebes, Blaj, Sibiu, Sighisoara, Tg. Mures, Reghin, Piatra Neamt, Vatra Dornei, Giurgiu, Slobozia, Medgidia, Mangalia, Barlad s.a.
Grupul Elvila a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de circa 115 milioane de euro, in crestere usoara comparativ cu rezultatele din 2007. Compania a renuntat in 2008 la circa 450 de angajati, iar pentru 2009 nu sunt prevazute noi concedieri. Elvila are in prezent circa 1.700 de angajati.

O nou contract de master franciza Startonight semnat la inceputul lunii septembrie
Dupa acordarea licentei de master franciza pentru Spania semnat in luna august cu o companie romaneasca din Alicante, compania Startonight Industries semneaza la inceputul lunii septembrie un nou contract de master franciza de data acesta pentru Italia. Firma patronata de un grup de cetateni romani activeaza in domeniul constructiilor si comertului specializat. Acesta noua master franciza va deschide birourile si sediul principal in Milano, urmand ca, in luna octombrie sa-si inceapa functionarea si indeplinirea planului de dezvoltare asumat contractual de a dezvolta o retea de francize stabila si viabila pe tot teritoriul statului italian. Aceasta noua franciza se alatura celor 22 de francize active din Romania, Grecia si Egipt ce si-au inceput activitatea in anul 2008.

Best Clean deschide o noua unitate in sistem de franciza
Compania specializata in servicii de curatenie a acordat o noua licenta de franciza pentru orasul Constanta pe 26 august. Incepand cu luna septembrie Best Clean a lansat si o varianta alternativa de franciza in care taxa de intrare este 0 EURO, varianta in care nu se ofera echipare tehnica. Redeventa este de 5% din cifra de afaceri lunara incepand din luna a 12. Continuand politica"curata" de servicii specializate, cu 7 unitati francizate deschise la nivel national, acesta duce in prezent tratative pentru semnarea de noi contracte de franciza pentru judetele Hunedoara, Iasi, Dolj si Mehedinti.

Franciza Rent A Benz "pune pe roate" o franciza si in orasul Brasov
Compania Perfect Clients, detinatoare a brandului Rent A Benz, a incheiat la sfarsitul lunii august un acord de franciza privind inchirierea la preturi si standarde competitive a masinilor marca Mercedes Benz in orasul Brasov. Aceasta noua oportunitate vine si pe fondul cererilor locale tot mai crescute de inchirieri a masinilor marca Mercedes Benz. Noua franciza va oferi clientilor din Brasov, servicii specializate si masini "de clasa" la preturi competitive.

Produsele conceptului Startonight premiate la targul "Construct Expo Ambient"
Participarea companiei Startonight Industries la targul Construct Expo Ambient desfasurat in perioada 21-25 mai la Romexpo Bucuresti, a fost incununata de un real succes. Originalitatea produselor expuse in cadrul standului Startonight a fost premiata cu "Platoul de aur" pentru cele mai revolutionare produse expuse in cadrul expozitiei. Au mai fost acordate: "Premiul de Excelenta" pentru gama de produse - Placi ceramice luminoase, precum si un ''Certificat de Apreciere'' pentru participare activa in cadrul targului.

Raport de activitate Gs Bet De-a lungul activarii pe piata nationala a pariurilor sportive, Gs Bet cumuleaza o serie de rezultate pozitive: peste 125.000 de evenimente sportive oferite pentru pariere; peste 15 sporturi de mare importanta; tipuri diferite de pariere (50 - fotbal, 28 - pariuri la tenis, 14 - hochei); peste 3.750.000 cote oferite pentru pariere; peste 1.000 de meciuri oferite saptamana de saptamana din toate sporturile; peste 500.000 de tichete de pariere vandute catre clienti.

optimizare SEO
Francize | Despre Noi | Intrebari Frecvente | Francize Romanesti | Inscrie Franciza | Comunicate de Presa | Opinii Specialisti | Cover story | Contact
Copyright © 2008-2014. Francizeromanesti.ro. Toate drepturile rezervate.